The Møller Centre for Continuing Education, Cambridge

Architect:
DSDHA Architects
Completed:
2007
Awards:
RIBA Regional award 2009
Categories:
Education, New Build, Refurbishment, UK excluding London
Photography:
Collection of Jane Wernick Associates

The Møller Centre, which is adjacent to Churchill College, commissioned this part refurbishment and part extension of the existing teaching block to include new
circulation spaces, a new recital room and a recording studio as well as classrooms and spaces for chance interactions. We provided full structural engineering services and worked with the client and the rest of the design team to assess the existing buildings and propose solutions that were cost effective and could be delivered to a tight programme. The project was procured using a 2-stage traditional tender process.